Contact

Ik ben Wilko van den Berg. In 2005 ben ik MijnHuisVerkopen.nl begonnen. Dit nadat ik en enkele directe naasten zelf een aantal keren een woning moesten verkopen en ik zag hoe gemakkelijk dit eigenlijk ging! Ik hielp vrienden en bekenden en rolde zo van de ene in de andere klus. Uiteindelijk is de site MijnHuisVerkopen.nl onstaan en inmiddels hebben vele honderen Nederlanders met onze ondersteuning zelf hun woning verkocht! Vaak krijg ik positieve reacties en daar ben ik natuurlijk blij mee! Goedkoop je woning verkopen en duizenden euro's bespraren is makkelijker dan je denkt! Ontdek het zelf, wij zijn er om je te helpen!

Neemt u vrijblijvend contact op via ons contactformulier!

Mijn Huis Verkopen is gevestigd in de nieuwbouwwijk De Bras in de gemeente Den Haag. Deze jonge Vinexwijk met ruim 10.000 woningen ligt tussen Delft, Nootdorp en Den Haag.

MijnHuisVerkopen is in 2005 begonnen met het ondersteunen van zelfstandige verkoop van woningen. In een paar jaar tijd is ons bedrijf uitgegroeid tot een begrip in woningland. Inmiddels maken een paar honderd klanten per jaar gebruik van onze dienst en worden vele woningen zonder tussenkomst van een makelaar verkocht.

Contactgegevens:


Mijn Huis Verkopen
Veenwortel 46
2498 EL DEN HAAG


Let op! Heeft u interesse in een woning of wenst u deze te bezichtigen vul dan het contactformulier in bij de advertentie!

Kvknr. 27310029


www.MijnHuisVerkopen.nl
info@MijnHuisVerkopen.nl
Wilko van den Berg