Ervaringen klanten

Ervaringen
Omdat wij onze dienstverlening graag constant verbeteren vragen wij onze klanten regelmatig naar hun ervaringen met MijnHuisVerkopen.nl. Hieronder vindt u enkele recente ervaringen van onze klanten.

Rotterdam
Mijn ervaring met mijnhuisverkopen.nl is echt heel positief! Ik zou het echt aan iedereen willen aanraden! Hartelijk dank voor het advies en de hulp!

Rotterdam
Sinds ik mijn huis te koop heb gezet via jullie heb ik bezichtiging na bezichtiging! Hiervoor heeft het bijna 2 jaar te koop gestaan bij een makelaar hier uit de buurt maar daar zijn maar 2 mensen op afgekomen. Door al die bezichtigen via jullie heb ik nu waarschijnlijk kopers voor mijn woning! Bedankt tot zover!

Winterswijk
Onlangs is het huis verkocht en overgedragen. Hierbij merk ik nog op dat naar aanleiding van de vermelding op de diverse sites, ik zeer veel reacties heb gehad en daaruit voortvloeiend een groot aantal bezichtigingen zijn geweest. Ook uw support en dienstverlening heb ik als zeer positief ervaren. Ik dank u voor de medewerking.

Delft
Wij raden MijnHuisVerkopen.nl/Wilko aan, aan iedereen die zijn huis wil verkopen of een huis wilt kopen. Wilko reageerde enorm snel op onze vragen zowel per mail als telefonisch als per whatsapp, wat erg prettig was. MijnHuisVerkopen.nl/Wilko wil het doel wat je voor ogen hebt bereiken en dat is in ons geval gelukt. Nogmaals bedankt!

Venlo
De woning in Venlo is vandaag via uw site definitief verkocht en kan verwijderd worden. Mijn hartelijke dank voor de uitstekende service en prettige samenwerking in deze.

Almere
Voor mij heeft het perfect uitgewerkt; we waren niet heel actief met verkopen bezig, maar onverwacht kwam er een reactie plus goed bod! Steeds goed en snel gereageerd op vragen, voor ons doel was dit perfect.

Hilversum
Wat een ontzettend klantvriendelijke en attente manier van werken heb je Wilko, dat komen we niet vaak meer tegen :-) Hartelijk dank nogmaals en ook een fijn weekend.

Amsterdam
Inmiddels is ons huis te Amsterdam met tevredenheid verkocht. Kunt u de aankondiging op uw side verwijderen. Wij krijgen nog steeds verzoeken voor bezichtiging. Dank voor uw goede pakket informatie!

Hilversum
De online Facebook-actie werpt zijn vruchten af. Gister is er een kijker geweest die vandaag een openingsbod heeft gedaan. Donderdag a.s. komt er ook iemand kijken. Daarmee ben ik op de goede weg!

Arnhem
Dit is de tweede keer dat ik gebruik heb gemaakt van MijnHuisVerkopen.nl. En deze tweede keer ook weer met tevredenheid. Het is niet alleen zeer logisch dat je veel geld uitspaart door zelf je huis te verkopen. Het is ook heel makkelijk met de hulp die MijnHuisVerkopen.nl biedt: een pakket met goede informatie, ook telefonisch goed bereikbaar voor vragen en er is de mogelijkheid je huis op Funda te plaatsen. Maar ik heb ook via de site van MijnHuisVerkopen een aantal aanvragen voor bezichtigingen gekregen. En ja, je doet uiteraard zelf de bezichtigingen en dat heeft het voordeel dat je makkelijker een afspraak kunt plannen, vaak leuk contact hebt met kijkers en veel meer informatie kunt geven over het huis en de buurt. Met een makelaar heb je vooral last van al die bezichtigingen en moet je maar afwachten hoe hij/zij een bezichtiging doet. Het traject van onderhandelen en contracten hebben we uiteraard ook zelf gedaan; dat is eenvoudiger dan je denkt en er ontstaan minder gauw misverstanden als wanneer er een makelaar tussen zit. We hebben dit huis binnen 4 maanden zelf verkocht. Het vorige, in 2008, binnen 1 maand.

Venlo
Het verheugt mij u te kunnen informeren dat de bungalow te Venlo via uw site verkocht is, onder voorbehoud financiering. De financiering is inmiddels ook rond. Wat u waarschijnlijk zal interesseren, is het aantal reactie's op deze advertentie en via welke site's. Dat heb ik voor u bijgehouden en is als volgt te verdelen in het aantal bezichtigingen; Mijnhuisverkopen.nl 5, Huislijn 5 en Jaap ook 5.

Cuijk
Wij hebben uw diensten als prettig ervaren. Snelle leveringen en reacties op de mails, daarvoor onze dank.

Utrecht
Ik heb verschillende positieve reacties gehad voor bezichtiging, de meeste via Internet, mede dankzij uw site. Ook nu nog wordt ik daarvoor geregeld gebeld. Al met al 13 bezichtigingen en de 3e was al raak! Bedankt.

Venlo
Vanaf het eerste moment dat we contact met: mijn huis verkopen .nl hebben opgenomen, is bij alles wat er werd aangeboden en is gezegd, ook daadwerkelijk bewaarheid. We zijn U zeer erkentelijk voor de hulp en de tussentijdse aanpassingen waar ik een paar maal om vroeg en er geen extra kosten in rekening werden gebracht! Hartelijke groeten

Voorburg
Ik heb goede ervaringen met MijnHuisVerkopen.nl! De verzoeken per mail werden snel (vaak dezelfde dag nog) behandeld. Het is een ideale site om je huis zonder tussenkomst van een traditionele makelaar te verkopen. De instructies zijn erg duidelijk. Mijn huis heeft slechts 5 maanden te koop gestaan. Bedankt voor bewezen diensten!

Nijmegen
Ons huis in nu definitief verkocht. Gisteren is het koopcontract getekend. Bedankt voor alle hulp. Wij vonden het erg prettig om het op deze manier te doen en het scheelt absoluut veel geld. Wat wij geleerd hebben de afgelopen weken: Huis verkopen? Dat kun je makkelijk zelf en je verdient er een hoop geld mee en het is gewoon ontzettend leuk en geeft je veel voldoening als het zo snel lukt als bij ons (na 2 dagen een reactie, na 4 dagen weer een reactie en na een week aan de eerste geinteresseerden verkocht). Nogmaals bedankt en veel succes verder met mijnhuisverkopen.nl

Rosmalen
Dank voor de snelle reactie. Mijn huis heb ik verkocht, via MijnHuisVerkopen.nl ! In 1 maand. Als de periode van ontbindende voorwaarden voorbij is zal ik even een mailtje sturen dat het huis eraf kan.

Arnhem
Na wat gesprekken met lokale makelaars werd mij al gauw duidelijk dat ca. 75% van de geļnteresseerden zich melden via internet. Dit heeft mij doen besluiten de verkoopcommissie te besparen en zelf mijn huis te gaan verkopen en kwam vervolgens terecht bij MijnHuisVerkopen.nl. De site trok mijn aandacht omdat er handige assistentie werd aangeboden in pakketvorm en support tot aan de notaris. Na overleg heb ik besloten ook foto’s te laten maken, welke tezamen met de film voor een professionele uitstraling zorgen. Ik ben heel tevreden over de ondersteuning en jawel, al binnen 26 dagen een koper gevonden! MijnHuisVerkopen.nl wens ik dan ook veel succes!

Wilt u ook uw ervaringen delen? Neemt u dan vrijblijvend contact op via ons contactformulier!


Advertentietekst


huis1 huis2 huis3 huis4