Burgemeester Bloemersweg 30,  6823 BT  Arnhem  Gelderland

Gegevens

Vraagprijs k.k. :
Type woning:
Bouwjaar:
Internetsite:

€ 264.000,-
Twee onder een kap
1957


Klik op de tab fotos voor meer fotos!
Maximale hypotheek berekenen de scherpste rentes print pagina

Kenmerken

Status: Verkocht
Perceel (m2): 464
Woonoppervlakte (m2): 110
Inhoud (m3): 352
 
Aantal kamers: 6


 

Beschrijving woning:

In de zeer rustige wijk Monnikenhuizen in Arnhem Noord is dit verrassende lichte, halfvrijstaande woonhuis gelegen met een fantastische, terrasvormige, zonnige tuin op het zuiden. Aan de voorzijde heeft het huis een vrij uitzicht en een oprit voor twee auto's en de carport (26m2).
Het charmante, hooggelegen huis met lessenaarsdak dateert van 1957 en kenmerkt zich door onder meer een bijzondere indeling en de mogelijkheid de woning op diverse wijzen uit te bouwen.
Op de eerste verdieping bevinden zich vier lichte slaapkamers, alsmede een badkamer met douche en wastafel. Het souterrain is uitgediept en omvat een tweetal vertrekken die geschikt zijn als bijvoorbeeld hobbykamers.

De ligging aan de rand van de wijk Monnikenhuizen draagt ook bij aan de aantrekkingskracht van dit lichte huis: de nabijheid van de stadsparken Angerenstein en Klarenbeek, het glooiend karakter van de wijk en de nabijheid van diverse openbare- en winkelvoorzieningen zijn zonder meer uniek te noemen. Slechts enkele tientallen meters verderop bevindt zich bovendien een speelveld. Ook het perceel is bijzonder: Het niveauverschil in de achtertuin geeft een speels karakter en ]de diepe voortuin veel privacy. De woning is, hoewel gedateerd, technisch goed onderhouden.

INDELING
Onder verdieping: ruim, droog souterrain (33m2) bestaande uit: overloop, een vertrek aan de linkerzijde, een grote ruimte aan de rechterzijde verwarmd door een radiator.

Begane grond: entree/hal met toilet, keuken, bijkeuken, L-vormige woonkamer met openslaande deuren naar de tuin, trap-/meterkast.

Eerste verdieping: Overloop, badkamer met douche en wastafel, vier slaapkamers.

Aanvaarding per directOnze tips


* Stuur deze advertentie door via e-mail
* Kan ik dit huis betalen?
* Maximale hypotheek berekenen!
* Vrijblijvend een aankoopmakelaar nodig?
* Snel uw huis verkopen voor slechts 169 euro?