Delistraat 32d,  3072 ZL  Rotterdam  Zuid Holland

Gegevens

Vraagprijs k.k. :
Type woning:
Bouwjaar:
Internetsite:

€ 285.000,-
Appartement
1895


Klik op de tab fotos voor meer fotos!
 Wat kost dit huis in Rotterdam per maand? Goedkope hypotheek? print pagina

Kenmerken

Status: Te Koop
Perceel (m2): -
Woonoppervlakte (m2): 74
Inhoud (m3): -
 
Aantal kamers: 3
VvE:
€102.00
 

Beschrijving woning:

Binnenkort TE KOOP op Funda aangeboden:

Dit fantastisch gerenoveerde uit 1895 daterende 3 kamer appartement met een totale oppervlakte van 74m2 met 2 slaapkamers met een sauna en balkon op het zuiden, ligt tegenover de Fenix Food Factory, op de 2e verdieping aan het Deliplein met het uitzicht op het water van de nieuwe Maas en de Wilhelminapier waarbij nog net de torentjes van Hotel New York zichtbaar zijn.
Het appartement bevindt zich op het schiereiland Katendrecht.

Het Deliplein heeft tal van leuke restaurants, winkels en culturele voorzieningen zoals onder andere het Walhalla Theater en de Lantarenvenster. Maar ook het Cruiseschip de SS Rotterdam ligt op Katendrecht permanent aangemeerd. Voor een gezellige avond met een hapje en een drankje fiets of loop je via het Deliplein ook binnen enkele minuten de Rijnhavenbrug over naar de Wilhelminapier met o.a. Hotel New York, het Nieuwe Luxor Theater en binnenkort de nieuwe Foodhallen! Dit alles maakt Katendrecht tot een bijzondere en gewilde plek in hartje Rotterdam!


Als je binnen komt valt meteen de gezellige, open, grote kamer/woonkeuken ( ca40m2) op. De woonkeuken (uit 2016) heeft hoogglans witte, greeploze deurtjes met een keukenblad van (8cm) Belgisch hardstenenblad ( met inbouw stopcontacten/usb) en heeft alle denkbare, moderne voorzieningen waaronder een inbouw Tepanyaki plaat, gaskookplaat, een stoomoven en magnetron. De bijkeuken ( ca. 3.50x1.70m) bevindt zich, in open verbindingen met de keuken op de achterzijde met toegang tot het balkon (ca.5.00x1.30) waar u van s ochtends tot laat in de middag de zon heeft. Hierdoor is het appartement van binnen, ook in donkere dagen nog licht. De oude paneeldeuren en schutters aan de voorzijden van het appartement zijn licht gelakt en het gehele appartement is voorzien van dezelfde licht grijze laminaat vloer.
Op de achterzijden bevinden zich tevens de 2 ruime slaapkamers van respectievelijk ( ca.2.70x3.20m) en (ca 3.70x3.20m). De ingebouwde sauna(ca 1.10x2.00m) biedt plaats voor meerdere personen en heeft 2 ligbanken. De inloopdouche (ca. 1.50x1.25m) heeft een ingebouwde thermostaatkraan met stort/stoomdouche en glazenscherm. De afzonderlijke ruime toilet: (ca.1.40x0.95m) met waterdichte stucwanden met een Belgisch hardstenen vloertegel is voorzien van een hangcloset en fonteintje.
De gehele woning is in 2016 volledig gerenoveerd en vernieuwd met strakke witte stucwerkwanden, nieuwe riolering. Elektriciteit (14 groepen) alle inbouw stopcontacten zijn van usb aansluitingen voorzien. De radiatoren met aansluiting zijn vernieuwd. Tot slot is in 2017 een hardhouten meratie voordeur met een 3 puntsluiting vernieuwd.

BIJZONDERHEDEN

- Woonoppervlakte 74m2, Meetrapport NEN 2580
- Bouwjaar 1895
- Erfpacht afgekocht t/m 2055
- Airco- 9000BTU in kamer/keuken
- Installaties: centrale verwarming in kamer en slaapkamers incl. mechanische ventilatie / 14 groepen incl. 380 krachtstroom sauna. / usb inbouwstopcontacten
- Goede staat van onderhoud zowel binnen als buiten
- Volledige dubbele beglazing
- VVE Eur. 102,- per maand
- Parkeervergunning mogelijk zonder wachttijd Eur. 5,60 per maand

Ondanks dat wij deze aanmelding en informatie met grote zorgvuldigheid hebben samengesteld, kunnen geen rechten worden ontleend aan de tekst, oppervlakten en maten, en zijn deze derhalve niet bindend.

Aanvaarding per direct mogelijkOnze tips


* Stuur deze advertentie door via e-mail
* Kan ik dit huis betalen?
* Maximale hypotheek berekenen!
* Vrijblijvend een aankoopmakelaar nodig?
* Snel uw huis verkopen voor slechts 169 euro?

Partnerlinks

Nieuws

Social media

  • Twitter Facebook Linkedin

Diversen

  • Sitekeuring.NET Award    Zonne Energie Op Maat