Extra promotie

Gaat u uw huis verkopen en wenst u extra promotie? Lees dan verder op deze pagina en maak gebruik van de mogelijkheden!

Plattegronden

Wilt u effectief de aandacht trekken van potentiele kopers? Via ons kunt u interactieve plattegronden laten maken van uw woning. U kunt deze zelf interactief vullen met meubels, sanitair, keukens, accessoires en vloeren. De ruimte komt zo echt tot leven!

plattegrond

Prijzen plattegronden:

- Eerste bouwlaag EUR. 29,95
- Iedere volgende bouwlaag EUR 14,95

Artist impressions

Met visualisaties, ook wel artist impressions genoemd, brengt u een object tot leven. Op deze wijze geeft u de mogelijkheden in 3D weer zoals een woning kan worden na bijvoorbeeld een verbouwing. Een artist impressions is mogelijk vanaf ca EUR. 100,--. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

artist impression

Verkoopstyling en interieuradvies

Is de inboedel van uw woning verouderd en wenst u advies bij de inrichting van uw te koop staande woning? Er is altijd de mogelijkheid om gebruik te maken van een woningstyliste. Afhankelijk van de regio waar u woont is verkoopstyling mogelijk vanaf ca 250 euro. Neemt u voor meer informatie contact met ons op.

Meer informatie en contact

Indien u geïnteresseerd bent kunt u ons uiteraard mailen op info@mijnhuisverkopen.nl Of neem vrijblijvend contact met ons op via ons contactformulier! Wij zullen dan spoedig contact met u opnemen.