Een oriëntatie of zoekopdracht

Van u kan niet verwacht worden dat u dagelijks in de gaten houdt, welke woningen te koop komen. Het woningaanbod veranderd immers iedere dag. Het is mogelijk om ons een oriëntatie / zoekopdracht te geven. Het grote voordeel hiervan is dat u de woningen te zien krijgt nog voordat wij deze op onze internetsite plaatsen! Wij gaan actief en gericht op zoek naar de woning die bij uw woonwensen past.

In verschillende plaatsen of woonwijken is de vraag naar bepaalde soorten woningen groter dan het aanbod. Een zoekopdracht is dan eigenlijk de enige manier om de woning te vinden welke u zoekt. U kunt dus als potentiële koper als eerste gaan onderhandelen of een optie nemen op de woning!

Wanneer u ons een zoekopdracht geeft wordt u gedurende 3 maanden op de hoogte gehouden van het nieuwe woning aanbod. Wij berekenen hiervoor een eenmalige fee van EUR 50,-- Mocht het zo zijn dat wij ondanks onze inspanningen geen woningen kunnen aanbieden dan krijgt u de 50 euro gewoon van ons terug. Indien u een zoekopdracht wilt uitzetten verzoeken wij u onderstaand formulier in te vullen.

Vul a.u.b. het onderstaande formulier inVoornaam *
Achternaam *
Email *
Telefoonnummer *
Woonplaats *
Provincie *
Woningtype *
Aantal kamers *
Prijs vanaf *
Prijs tot en met *
Overige opmerkingen *