Zelf verkopen

Steeds meer mensen zetten hun huis in de verkoop zonder gebruik te maken van een traditionele makelaar. Deze trend is inmiddels enkele jaren merkbaar. Door op deze manier de woning te verkopen wordt flink bespaard op makelaarskosten. Traditionele makelaars rekenen al snel 1.65 % courtage wat neerkomt op maar liefst ruim EUR 4.000,-- ex btw bij de verkoop van een woning met een gemiddelde verkoopprijs van EUR 250.000,-- Dit bedrag kunt u vast wel ergens anders voor gebruiken. Bereken hier wat bij ons uw voordeel kan zijn!

Let op! De overdracht van de woning vindt uiteraard altijd plaats via een notaris!

Presentatie van de woning en onze pakketten

Het belangrijkste is om uw huis onder de aandacht te brengen. Uiteraard in combinatie met een nette presentatie van uw woning. Dit alles kunt u zelf ook en is eenvoudig te realiseren via het internet. 'Mijn Huis Verkopen' kan u hierbij van dienst zijn. In onze pakketten vertellen wij u onder andere op een eenvoudige wijze wat de beste tips en adviezen zijn om uw woning op de juiste manier te presenteren.

Naast de pakketten kunnen wij u ook van dienst zijn met advertentie-teksten, raamposters, verkoopborden, verkoopbrochures in kleur en een eigen website Op de 'informatiepakkettenpagina'  leest u alles over onze pakketten. Graag zijn wij natuurlijk ook bereid om u telefonisch of per mail van dienst te zijn en eventueel komen wij ter plekke uw woning in de juiste verkoopstaat brengen.

KLIK HIER VOOR ONZE PAKKETTEN